Субота, 20.04.2024, 13:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Категорії розділу
Українська Прем'єр-Ліга [1]
1 ліга [1]
2 ліга група А [0]
2 ліга група Б [0]
Євро 2012 [1]
Арсенал (Київ) [1]
Волинь (Луцьк) [0]
Ворскла (Полтава) [0]
Динамо (Київ) [2]
Дніпро (Дніпропетровськ) [2]
Зоря (Луганськ) [2]
Іллічівець (Маріуполь) [0]
Карпати (Львів) [0]
Кривбас (Кривий Ріг) [0]
Металіст (Харків) [4]
Металург (Донецьк) [0]
Металург (Запоріжжя) [0]
Оболонь (Київ) [0]
ПФК Севастополь [0]
Таврія (Сімферополь) [1]
Шахтар (Донецьк) [2]
Арсенал (Біла Церква) [0]
Буковина (Чернівці) [0]
Геліос (Харків) [1]
Динамо-2 (Київ) [0]
Дністер (Овідіополь) [1]
Енергетик (Бурштин) [0]
Закарпаття (Ужгород) [0]
Зірка (Кіровоград) [0]
Кримтеплиця (Молодіжне) [0]
ФК Львів [0]
Нафтовик (Охтирка) [1]
Нива (Вінниця) [0]
ПФК Олександрія [1]
Прикарпаття (Івано-Франківськ) [0]
Сталь (Алчевськ) [1]
Титан (Армянськ) [0]
Фенікс-Іллічівець (Калініно) [0]
Чорноморець (Одеса) [0]
Бастіон (Іллічівськ) [0]
Верес (Рівне) [0]
Десна (Чернігів) [0]
Динамо (Хмельницький) [0]
Енергія (Нова Каховка) [0]
Єдність (Плиски) [1]
МФК Миколаїв [0]
Нива (Тернопіль) [0]
Рось (Біла Церква) [0]
Скала (Моршин) [0]
ФК Суми [0]
Чорноморець-2 (Одеса) [0]
Гірник-Спорт (Комсомольськ) [0]
Гірник (Кривий Ріг) [0]
Дніпро-2 (Дніпропетровськ) [0]
Іллічівець-2 (Маріуполь) [0]
Кремінь (Кременчук) [0]
Металург-2 (Запоріжжя) [0]
Олімпік (Донецьк) [0]
Олком (Мелітополь) [0]
ФК Полтава [0]
Сталь (Дніпродзержинськ) [0]
Шахтар-3 (Донецьк) [0]
Шахтар (Свердловськ) [0]
Різне [4]
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту

Сайт Українського футболу

Головна » Архів матеріалів
Підсумки осінньої частини сезону в першій лізі. «Геліос» (Харків)

Напередодні минулого чемпіонату багато спеціалістів говорили, що одним із претендентів на підвищення у класі буде харківський «Геліос». Цей прогноз певний час справджувався. Перше коло команда закінчила на другому місці, а в разі його збереження виходила б до прем'єр-ліги. Але, як це часто трапляється у нас, взимку багато що змінилося, і харків'яни впродовж весни 2010 року поступово скотилися на 10 сходинку турнірної таблиці.

Стартова позиція «Геліоса» напередодні цього сезону саме такою й залишилася - міцний середняк без особливих претензій. У коротке міжсезоння Сергій Кандауров провів досить-таки істотну роботу на трансферному ринку, в результа ... Читати далі »
Категорія: Геліос (Харків) | Переглядів: 492 | Додав: БОДЯНИЧ | Дата: 31.12.2010 | Коментарі (0)

В Сумскій області вимагають зкликати позачерговий Конгрес ФФУ
Члени виконавчого комітету Федерації футболу Сумської області вимагають скликати позачерговий Конгрес Федерації футболу України з питання про припинення повноважень президента ФФУ Григорія Суркіса.

Виконком ФФСО ухвалив рішення звернутися до ФФУ з вимогою про проведення позачергового Конгресу федерації та про внесення до його порядку денного питання про недовіру Григорію Суркісу та припинення його повноважень президента Національної федерації футболу, голови Виконкому та Президії ФФУ.

За таке рішення проголосували всі п’ятнадцять присутніх на засіданні членів виконкому обласної федерації футболу. Щось подібне відбувалося й на виконкомі федерації футболу Вінницької області, де було ухвалено одностайне рішення про відставку президента ... Читати далі »
Категорія: Різне | Переглядів: 399 | Додав: БОДЯНИЧ | Дата: 31.12.2010 | Коментарі (0)

Півзахисник "Дніпра" став найкращим футболістом України в році який минає
Він — уродженець самого центру держави, її серцевини. Він — малюк у царстві фізично витривалих. Він — технік у період розквіту «старанних» дуболомів. Він — художник в епоху, де переважають ремісники. Він — елегантна прудконога газель, змушена невпинно маневрувати між зубами-шипами безжальних хижаків-оборонців. Він — іще зовсім юнак у надзвичайно жорсткому світі дорослих. Він — Євген Коноплянка, найкращий футболіст України 2010 року, головна надія вітчизняної збірної на прийдешньому чемпіонаті Європи.

— Євгене, ви — четвертий гравець «Дніпра», котрий зумів перемогти в нашому опитуванні. А воно, на хвильку, одне з найстаріших в Європі, бо проводиться з 1960 року! Що відчуваєте, ставши останньою наразі намистинкою у вервечці, зап ... Читати далі »
Категорія: Дніпро (Дніпропетровськ) | Переглядів: 659 | Додав: БОДЯНИЧ | Дата: 31.12.2010 | Коментарі (0)

Новини зі стану овідіопольського клубу

У першому передноворічному зборі овідіопольського «Дністра» беруть участь одразу п'ятеро потенційних новачків команди. Як повідомив прес-службі клубу головний тренер команди Андрій Пархоменко, йдеться про захисника Миколу Влаєва, півзахисника Володимира Гаврилюка, Ярослава Юрченка, Євгена Пунька, а також молодого голкіпера Андрія Лавринюка.
Окрім них, участь у тренувальних заняттях команди беруть досвідчений голкіпер луганської «Зорі» Ігор Шуховцев, а також екс-капітан «Чорноморця» Андрій Кирлик, однак про повернення у великий футбол одного з символів новітньої клубної історії «моряків» говорити не доводиться.
Натомість відомий український голкіпер Олександр Лавренцов, котрий захищав кольори «Дністра» в семи матчах осінньої частини нинішньої першості країни, напередодні був пр ... Читати далі »
Категорія: Дністер (Овідіополь) | Переглядів: 432 | Додав: БОДЯНИЧ | Дата: 31.12.2010 | Коментарі (0)


Новини Євро-2012

Реконструкція головної арени України до Євро-2012 обійдеться державі в $500-550 мільйонів. Про це, відповідаючи на запитання читачів сайту kоrrеsроndеnt.nеt, повідомив Віце-прем'єр-міністр — Міністр інфраструктури України Борис Колесников.
За його словами, реконструкція завжди дорожча, ніж будівництво «з нуля», а реальний кошторис перебудови столичного НСК «Олімпійський» приховувався через політичні мотиви. «Не зрозуміло, навіщо вирішили залишати скелет другого ярусу — його дешевше було вилити заново, ніж реконструювати. По суті, довелося проводити ті ж бетонні роботи, тільки зі зміцнення. Все інше, окрім каркасу другого поверху, — абсолютно нове будівництво. У результаті оновлений «Олімпійський» на 70 тисяч місць обійдеться в $500-550 мільйонів», — сказав урядовець.
Ігрове поле на НСК «Олімпійський» почнуть в ... Читати далі »
Категорія: Євро 2012 | Переглядів: 467 | Додав: БОДЯНИЧ | Дата: 31.12.2010 | Коментарі (0)

Розмова з головним тренером «Єдності» з Плисок

Шосте місце в турнірній, найкращий напад і один із кращих захистів - такий підсумок виступів «Єдності» у першій половині сезону. Про здобутки порівняно молодого футбольного клубу ми поговорили з головним тренером — Вадимом Лазоренком. Та початок нашої розмови почали з іншого...

—Вадиме Миколайовичу, відразу хочу вас привітати з завершенням навчання за програмою «ПРО» — з дипломом УЄФА та отриманням відповідної ліцензії. Розкажіть, будь ласка, як проходило навчання?
—Навчання проходило в кілька етапів, один з яких проводився в Німеччині. Побували на стажуванні в мюнхенській «Баварії». Відслідковували тренувальний процес німецького гранда, вивчали інфраструктуру клубу, спілкувалися з тренерським штабом команди, в тому числі й з Луї ван Галем. Решта навчання проходила ... Читати далі »
Категорія: Єдність (Плиски) | Переглядів: 392 | Додав: БОДЯНИЧ | Дата: 31.12.2010 | Коментарі (0)


Щиро бажаємо миру та спокою у Ваших домівках. Нехай 2011 рік буде успішнішим за попередній, і кожен його день супроводжуватиметься гарним настроєм та відмінним самопочуттям! Бажаємо Вам у новому році здоров’я, процвітання і людського щастя!

З найкращими побажаннями,
Президент Віталій Данілов та колектив ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ
fpl.ua


Категорія: Українська Прем'єр-Ліга | Переглядів: 409 | Додав: БОДЯНИЧ | Дата: 31.12.2010 | Коментарі (1)

« 1 2 3